Hamdibey Ortaokulu

Vizyon: VİZYONUMUZ Eğitim ve öğretim alanında emsalleri arasında araç gereç donanımı, akademik başarı, olumlu öğrenci davranışı bakımından ilk sıralarda olan, sosyal aktiviteler yönünden zengin bir kurum kültürüyle; Atatürk’ün bıraktığı mirasa sahip çıkan, beyefendi ve hanımefendi olmanın gereklerini bilen, vicdan ve sorumluluk sahibi nesiller yetiştirilmesine öncülük etmektir.

Misyon: MİSYONUMUZ Kendimizi bütünün bir parçası olarak gördüğümüz ve sorunun değil, çözümün parçası olmak istediğimiz için; Öğrenci merkezli eğitim yaparak, teknolojiyi kullanarak, adil ve saygılı davranarak, model olarak, güven duygusunu geliştirerek, başarı ve saygınlığı ile anılan bir kurum olmaktır.

Isınma: kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://hamdibeyortaokulu.meb.k12.tr

Adres - HAMDİBEY KÖYÜ HAMDİBEY MEVKİİ HAMDİBEY/10 SK. HAMDIBEY ORTAOKULU NO: 6 YENİCE / ÇANAKKALE

Öğretim Şekli :normal

Yerleşim Yeri -